Happy End (2)

Blogspot Zondag 26 Nov
J reageerde op mijn blog en miste een happy end in een deel van de blog . Het leven is niet altijd voorzien van een happy end, een end kan soms happy zijn maar moet het meestal doen met een mini drama.
Het heilige kalf is dus geboren en moet even langs een keuringsarts. Hij had een beter happy end dan mijn film van vrijdagavond want ik vond het einde net zo’n drama als het begin van de film. Komende week naar Binoche en Depardieu voor de 3e Franse film in een maand tijd. Lang leve mijn film pas.
Had gisteren mijn eerste ervaring met een vernieuwde NS dubbeldekker. Ben gek op treinen maar niet op vernieuwing. Wie het heeft ontworpen mag Joost weten maar de eerste klas was een dieptepunt in maatje XXL.. Stoelen met voetsteunen die je niet meer kan weg klikken , nog steeds geen stopcontacten en oncomfortabele rode stoelen , ook hier geen happy end. Wie heeft die onzin van een relax zone bedacht want waren de nieuwe treinen eindelijk voorzien van tweezitters in plaats van een vierzitters, in de nieuwe intercity stikt het van de vierzitters. Vind de nieuwe intercity naar Den Haag wel een verbetering want daar zit eerste klas wel stopcontacten. Die eerste klas weekendvrij kaart blijft wel de beste deal van afgelopen jaar.
Volgende maand naar Wenen en gisteren met M in Leiden onze ideetjes uitgewisseld wat wij wel en niet willen in de Donaustad. Cultuur en kerken krijgen een boventoon want de meeste kerken zijn een juweeltje op interieurgebied. Benieuwd of wij ook een Indonesisch restaurant gaan vinden want de meeste Aziaten in Oostenrijk zijn uit Vietnam of China. Wij zaten gisteren bij een Sumatraans restaurant, je moet er wel van houden want die keuken houdt van veel specerijen ðŸ™‚. Met een beetje geluk steken wij een middagje de grens over naar het Slowaakse Bratislava om dit jaar toch nog een nieuw land aan mijn lijstje toe te voegen. Het aftellen kan beginnen en in de Adventskalender mag eind van de week het eerste luikje open. Het schijnt komende week ook al te gaan sneeuwen (in Duitsland ), December komt stapje voor stapje dichterbij ðŸ™‚

Reacties

Populaire posts